KLIK ME !!

Jumaat, 24 Ogos 2012

PROMOSI SYAWAL 2012

Assalammualaikum semua...

Tup tup kita dah 6 syawal harini kan..
Tak terlambat rasanya untuk saya ucapkan selamat hari raya,maaf zahir batin..

Saya dapat banyak feedback +ve dari customer ..Alhamdulilah saya dah boleh tolong orang untuk turunkan berat badan.Saya sgt heppy bila ramai customer yg send msg kat saya dan kongsi kegembiraan diaorang..tu yang saya paling heppy..:)

Saya nak TOLONG orang lagi ni..bagi peluang untuk saya tunjukkan yang alphalipid sd2 ni sgt3 bagus..
Sempena Syawal ni saya akan buat 1 promosi lagi ni..
Sebab ramai sgt customer yg nak shaker..
So saya kembali kali ini dengan SHAKER FREE!!!!

SD2 harga pasaran RM144 tp saya bg RM120 FREE SHAKER!!

ALPHALIPID SD2 harga pasaran RM180 tp saya bg RM170 FREE SHAKER!!

Postage hanyalah RM10 ....
tunggu apa lagi call la saya
maslina 012-5605887..

Shaker ni sgt cantik dan mudah untuk anda semua guna ketika minum Sd2 /Alphalipid Sd2..

Nanti saya akan masukkan picture tuk promosi ni yer..
apa2 call la saya..saya nak membantu anda ni
MASLINA
012-5605887

1 ulasan:

  1. Bukanka SD II Rm110..yg Rm120 tu termastuk penghantaran ka??

    BalasPadam